Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Particulieren

Er zijn meerdere redenen waarom het ook voor u als particulier belangrijk is om goed zich te hebben op alle financiële stromingen binnen uw huishouden. De meest voor de hand liggende reden is, omdat het geld “oplevert” of beter gezegd het helpt u voorkomen dat u betaalt voor onnodige zaken of dat u teveel betaalt voor vaste lasten.

Een aspect waarover vaak wat minder open gesproken wordt, maar zeker zo belangrijk is, is stress dat een onoverzichtelijk financieel plaatje met zich meebrengt. Om te genieten van het leven, is het dus van belang dat u geen vraagtekens heeft omtrent uw financiële situatie.

Voor senioren is het van belang dat u, maar ook uw naasten helder hebben wat er op financieel gebied gebeurt in geval van overlijden. Open en eerlijke communicatie levert veel rust op, voorkomt onderlinge onenigheden en bevordert een eerlijke financiële verdeling. VdK Administratieve Ontzorging praat hier graag met u over en zal indien gewenst ook als intermediair opreden voor de communicatie naar uw naasten.

Uiteraard begrijpen we dat uw financiën een persoonlijke zaak zijn, daarom maakt onze adviseur Monique, graag een afspraak met u om in een vertrouwde omgeving een kennismakingsgesprek te houden. Alleen wanneer u de persoonlijke en kleinschalige benadering waardeert en er een juiste klik is zal het al vanzelfsprekend voelen om verder te praten over de ontzorging die we u kunnen bieden.

Onze Particuliere Diensten

VdK biedt een diversiteit aan diensten aan, waarbij de kern van onze missie & visie voorop staat, namelijk dat we u als ondernemer ontzorgen op administratief en fiscaal gebied. 

Het Particuliere Dienstenpakket van VdK is het volgende:

Financiele en fiscale ontzorging

V

Financieel adviseur senioren

V

Budgetcoach

V

Mediator

V

Tarief Particuliere Diensten

Uw administratieve kosten zijn afhankelijk

Voor meer informatie:

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Geachte heer/ mevrouw, Bedankt dat u contact met VdK Administratieve Ontzorging heeft opgenomen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Monique Valkenburg-der Kinderen Directrice VdK Administratieve Ontzorging