Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ieder zijn specialiteit

U bent uw onderneming gestart vanuit een bepaald specialisme. Met dit specialisme bedient u uw klanten/ opdrachtgevers met volle overgave.

Uiteraard is een goede administratie van groot belang om uw bedrijfsvoering soepel te laten verlopen, maar vaak is administratie voeren niet het specialisme van u als ondernemer.

VdK Administratieve Ontzorging is er op gericht om u een goede service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen. Om u te ontlasten bij deze randtaken van het ondernemerschap, verzorgen wij uw administratie van begin tot eind, of voor een gedeelte, maar altijd op de manier die bij uw onderneming past.

Met ons brede aanbod aan diensten, vindt u vast en zeker wat u zoekt. Bekijk gerust onze website. Indien u vragen of opmerkingen heeft, neem gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Onze diensten

VdK biedt een diversiteit aan diensten aan, waarbij de kern van onze missie & visie voorop staat, namelijk dat we u als ondernemer ontzorgen op administratief en fiscaal gebied.

Het dienstenpakket Zakelijk van VdK is het volgende:

Starten Onderneming

Bij het starten van een onderneming komen diverse zaken bij kijken. VdK begeleid u indien gewenst bij het starten van uw onderneming. Hierbij bieden we ondersteuning bij het schrijven van uw ondernemingsplan en alle zaken die op uw pad zullen komen bij de start van uw ondernemerschap. 

Schrijven Ondernemingsplan 

Loopt u al enige tijd met ideeën om een eigen bedrijf te starten? Deze ideeën kunt u concreet uitwerken in een ondernemingsplan, zodat uw plannen wellicht kunt gaan realiseren. In dit plan neemt u diverse zaken op die relevant zijn om vast te kunnen stellen of uw plannen daadwerkelijk uitgewerkt kunnen worden en u ondernemer wordt. In het plan worden de ideeën uitgewerkt en de haalbaarheid vastgesteld. U bepaald hoe u uw bedrijf in de markt zal zetten, denk hierbij aan reclame en promotie en u bekijkt of dat u een financiering nodig heeft. 

Inschrijven KvK en Belastingdienst

Indien uw ondernemingsplan geschreven is en uw plannen concreet zijn, dient u zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Middels uw inschrijving bij het KvK wordt u automatisch door hen ingeschreven bij de belastingdienst, waarna u als u belastingplichtig bent, uw BTW-nummer ontvangt.

Administratie

Bij het voeren van uw onderneming dient u uw administratie bij te houden. Indien de administratie nog niet aanwezig is, richt VdK deze mede met u op. U geeft aan welke ondersteuning bij u past, ten aanzien van het voeren van uw administratie. VdK kan de gehele administratie voor u voeren of een gedeelte. U levert periodiek uw bescheiden aan, waarna wij deze verwerken. Hieruit volgen periodieke besprekingen tussen u en ons. Hierdoor zijn we u up-to-date van dienst. 

Inrichten administratie

De administratie van uw onderneming dient overzichtelijk te worden ingericht. Dit is voor u van belang om inzicht in uw cijfers te hebben. Daarnaast is het uiteraard voor de belastingdienst van belang dat u een gedegen verantwoording aflegt ten aanzien van uw bedrijfsvoering.

Up-to-date Administratie 

Om tijdig in te kunnen spelen op de behoeften in uw bedrijfsvoering, verwerken wij uw administratie up-to-date. In overleg met u wordt vastgesteld wat deze periodieke termijn zal zijn. 

Periodieke Besprekingen

In de periodieke besprekingen wordt met u besproken of dat de koers van uw onderneming gestaag verloopt. Wij analyseren uw periodieke cijfers en bespreken met u de voortgang. 

Fiscale dienstverlening

VdK is uw aanspreekpunt voor uw belastingzaken. Op het moment dat u ondernemer wordt, verandert ook uw relatie met de belastingdienst. Naast de inkomstenbelasting bent u wellicht ook belastingplichtige voor de omzetbelasting en eventueel ook de vennootschapsbelasting.  

Inkomstenbelasting-aangiften

k

Omzetbelasting-aangiften

k

Vennootschapsbelasting

k

Tarief VdK Diensten Zakelijk 

dddd

Voor meer informatie:

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Geachte heer/ mevrouw, Bedankt dat u contact met VdK Administratieve Ontzorging heeft opgenomen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Monique Valkenburg-der Kinderen Directrice VdK Administratieve Ontzorging