Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

VdK Administratieve Ontzorging

VdK Administratieve ontzorging is een dienstverlenende organisatie op financieel en fiscaal gebied. We richten ons op zowel ondernemers als op particulieren. Hierdoor kunnen we iedereen een zorgeloos financiële huishouding bezorgen.

Wij nemen uw zorg uit handen.

Zakelijk

VdK is een dienstverlenende organisatie voor ondernemers in het MKB. We zijn DE sparringpartner die u als ondernemer zoekt. VdK heeft de benodigde expertise in huis die u voor uw bedrijfsvoering nodig heeft. VdK is een vertrouwd aanspreekpunt voor de ondernemersvraagstukken welke tijdens uw ondernemerschap op uw pad zullen komen, dit tegen een rendabel tarief. 

Graag informeren wij u over onze zakelijke diensten. Deze treft u op onze website bij button "Diensten VdK zakelijk". 

Particulier

Ook als particulier ontkomt u er niet aan dat u een gedegen privé administratie dient te voeren. VdK helpt u bij uw administratie. We bieden u op maat onze diensten aan , waarbij we samen met u bekijken welke diensten bij uw persoonlijke situatie passen.

Graag informeren wij u over onze Particuliere diensten. Deze treft u op onze website bij button "Diensten VdK Particulier". 

Missie VdK 

Ondernemers en particulieren tegen een rendabel tarief een totaalpakket op administratief en fiscaal gebied aanbieden, waarbij ze alleen betalen voor de expertise die voor hen nodig is.

Visie VdK 

VdK Administratieve Ontzorging fungeert als een vertrouwde sparringpartner voor ondernemers en particulieren op administratief en fiscaal gebied door hun zorg uit handen te nemen, zodat zij zich kunnen richten op hetgeen waar zij goed in zijn, het ondernemen en een onbezorgd administratief leven leiden.